Mikä Big Brotherin tuomaristo äänestää, yllätti Monte Taylorin eniten

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Big Brother -faneille oli ilmeistä, että Monte Taylor järkyttyi tuomariston äänestyksestä finaaliillan. Selvitä, mitkä äänet yllättivät hänet eniten.

Big Brotherin Monte Taylor kausi 24

Syyskuun 25. päivänä Monte Taylor ujosi voittaneen 750 000 dollarin käteispalkinnon turnauksen aikana. Isoveli finaali. Istuessaan kahdella viimeisellä tuolilla hän katseli hitaasti pääpalkinnon liukuvan hänen käsistään jokaisen tuomariston äänestyksen yhteydessä. Monten esittelykumppani Taylor Hale lopulta voitti Monten äänin 8-1.

Kun se tuli viimeisiin päiviin Isoveli talossa, Monte oli varma, että hänen pelin jatkuminen takaa hänelle 750 000 dollarin pääpalkinnon. Valitettavasti Monte oli erittäin väärässä. Voitettuaan viimeisen kotitalouden päällikön kilpailun Monte päätti tuoda Taylorin mukanaan kahteen viimeiseen. Kun tuomaristo aloitti äänestämisen, hän tajusi tehneensä väärän päätöksen tuomalla Taylorin kahden viimeisen joukkoon. Mukaan TUO , Monte oli järkyttynyt siitä, että Matthew 'Turner' Turner oli ainoa tuomariston jäsen, joka äänesti häntä.

Aiheeseen liittyvä: Miksi Monte Taylor ei todennäköisesti koskaan palaa isoveljen luo

Monte Taylor ajatteli, että hän saisi enemmän Big Brother -tuomariston ääniä

Monte Taylor & Taylor Hale Big Brother 24 -finaalista

Menee sisään the Isoveli 24 finaali Monte oli varma, että hän saisi tiettyjen tuomariston jäsenten äänen. Järkyttävin äänestys häntä vastaan ​​oli Joseph Abdinilta. Montella ei ollut epäilystäkään siitä, että hänen entinen liittolainen ja läheinen ystävänsä Isoveli peli äänestäisi häntä. Koska Michael Bruner on pelin superfani, Monte ajatteli, että Michael kunnioittaisi ansioluetteloaan tarpeeksi äänestääkseen myös häntä. Muistaessaan heidän intiimejä keskustelujaan Kyle Capenerin rodullisten kommenttien jälkeen, Monte oli myös varma, että hän saisi Kylen äänen. Indy Santos ja Terrance Higgins eivät äänestäneet Montea yllättivät hänetkin.

Yleensä ottaen, Monte, joka ansaitsi Isoveli voittaa , pelasi vahvaa peliä koko kesän. Kävellessä sisään taloon hänet nähtiin välittömästi fyysisenä uhkana; hän ei kuitenkaan voittanut montaa kilpailua Isoveli 24. Monte kuului myös hallitsevaan seitsemän hengen Leftovers-liittoumaan Isoveli 24 voittaja, Taylor. Sitten kun allianssi alkoi hajota, Monte alkoi voittaa kilpailuja varmistaakseen oman turvallisuutensa.

Game of thrones kauden 3 hahmokartta

Vaikka Monte oli varma, että hänellä oli tarpeeksi tuomariston ääniä voittaakseen 750 000 dollarin pääpalkinnon, talonvieras ei voi koskaan tuntea olonsa liian mukavaksi Isoveli talo. Finaalin aikana oli ilmeistä, että Monte oli järkyttynyt, ettei hän poistunut talosta voittajana. Vaikka hän ei ehkä ole voittanut 0 000 palkintoa, hän toi kotiin 75 000 dollaria tullessaan toiseksi tällä kaudella.

Seuraava: Isoveli: Taylor 'turhautunut', että Monte ei ole omistanut hänen tekojaan